Wijzigingen huisartsenpraktijk

Wijzigingen huisartsenpraktijk Vanwege de drukte in de praktijk en het aantal oplopende besmettingen door corona willen we het aantal patiënten die in de praktijk komen gaan beperken.  Nu wordt er veel tussendoor binnengelopen en dit willen we veranderen. Daarom hebben we besloten de volgende veranderingen toe te passen in de praktijk: 

Praktijk tussen de middag gesloten: Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag zijn wij tussen 12.30 uur en 13.30 uur gesloten, voor spoed kunt u bellen naar: 0485-452592 en dan keuze 1. 

Herhaalrecepten: Herhaalrecepten kunt u voortaan via de receptenlijn bestellen of via de apotheek, bij hoge uitzondering kunt het in een envelop in de brievenbus gooien. 

Pneumokokken 2021

Pneumokokken 2021

Helaas staat er een fout in de oproepbrief voor de pneumokokken-vaccinatie. 

Dit jaar krijgt iedereen in de leeftijd van 69 tot en met 73 jaar een oproep voor de pneumokokken-vaccinatie. 

Alleen met een uitnodiging krijg je deze vaccinatie, anders niet.

Bloedafname

Vanwege het corona-virus zijn er wijzigingen in de openingstijden van de prikposten. Kijk voordat u gaat bloedprikken op de website van het maasziekenhuis, via onderstaande link, wat de actuele openingstijden zijn.

https://www.maasziekenhuispantein.nl/patient-bloedprikken

Voortaan afspraak nodig voor bloedafname in Maasziekenhuis Vanaf 16 november dient u vooraf een afspraak te maken indien u in het Maasziekenhuis bloed wilt laten prikken. Afgifte van lichaamsmateriaal zoals urine en ontlasting kan zonder afspraak. Hiervoor gelden de reguliere openingstijden van poli Bloedafname in het Maasziekenhuis.

U kunt een afspraak inplannen via de volgende link: https://www.maasziekenhuispantein.nl/afsprakenagenda-bloedafname

Voor alle andere prikposten in de regio kunt u langskomen op de tijden zoals die op de website vermeld staan, zie link hierboven in dit bericht.

Huisartspraktijk Mariënweerd behaalt samen met zorggroep kwaliteitskeurmerk

Persbericht

Huisartspraktijk Mariënweerd behaalt samen met zorggroep kwaliteitskeurmerk

Afgelopen week ging de vlag uit bij huisartspraktijk Mariënweerd en zorggroep Syntein. Reden: het behalen van het kwaliteitskeurmerk HaZo24. Het HaZo24 kwaliteitssysteem helpt huisartsen om de kwaliteit van zorg op een structurele manier te verbeteren. Lees verder Huisartspraktijk Mariënweerd behaalt samen met zorggroep kwaliteitskeurmerk