Praktijkaccreditatie

Praktijkaccreditatie

Afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om de accreditatie voor onze praktijk te behalen. Deze accreditatie ofwel certificering is een soort keurmerk voor de huisartsenpraktijk.

Op 18 januari j.l. is een auditor op onze praktijk geweest om te beoordelen of wij voldoen aan de kwaliteitseisen voor de accreditatie.

En wij kunnen vol trots zeggen dat we dit behaald hebben!

Patiëntenstop

Patiëntenstop

We zijn op dit moment gesloten voor inschrijvingen van nieuwe patiënten. Wanneer de praktijk weer open is voor inschrijvingen van nieuwe patiënten , wordt dit vermeld op deze website.

Wanneer kun je je wel inschrijven?
Je kunt je wel inschrijven bij ons als je partner, waarmee je samenwoont, al bij ons in de praktijk  patiënt is.

 

Opleidingspraktijk

Opleidingspraktijk

Wij zijn een opleidingspraktijk. Dit betekent dat u geholpen kan worden door onze huisarts in opleiding, door een stagiaire van de opleiding tot doktersassistent of en stagiaire tot praktijkondersteuner.

Een huisarts in opleiding (AIOS) is een afgestudeerd arts die zich specialiseert in de huisartsgeneeskunde.

Huisarts in opleiding:
Van 1 maart 2018 tot 1 maart 2019 werkt Willem van Berlo bij ons.

Stagiaire Praktijkondersteuner:
Van 1 maart 2018 tot 1 juli 2019 loopt Kim de Hosson stage bij ons.

Stagiaire Doktersassistente:
Van 5 februari 2019 tot 18 april 2019 loopt Renske Janssen stage bij ons.

Nakomen afspraken

Niet nakomen van afspraken

Bij het niet nakomen van uw afspraken met de assistente, praktijkondersteuner of uw huisarts

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen, dat er altijd iets kan gebeuren, waardoor u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen. Afhankelijk van het tijdstip van de gemaakte afspraak is het ook denkbaar, dat het niet tijdig lukt tevoren deze afspraak bij de assistente af te zeggen. Echter wij gaan ervan uit, dat als de afspraak ineens niet kan doorgaan, u zo snel mogelijk de assistente hiervan op de hoogte probeert te stellen. Ook achteraf horen wij dit graag. Dan kunnen we wellicht direct een nieuwe afspraak maken of u op een andere manier helpen.

Patiënten die zonder opgaaf van reden vaker wegblijven, duperen de praktijk en andere patiënten. Er is tijd voor u gereserveerd die dan “open valt” en een andere patiënt had graag op dat tijdstip willen komen.

Gezien het feit, dat dit niet meer incidenteel gebeurt, maar te regelmatig, hebben wij ons genoodzaakt gezien, conform landelijke richtlijnen( LHV, landelijke huisartsenvereniging) de volgende regel in te voeren.

Patiënten die zonder opgaaf van reden voor de tweede (opeenvolgende) keer niet verschijnen op een afspraak (ongeacht of dat bij assistente, de praktijkondersteuner of bij de huisarts is) zullen hiervoor een rekening krijgen van €15,-, die niet vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.