Medewerkers

Assistenten

Wendy Pouwels

Mijn naam is Wendy Pouwels-Geurts en ik kom uit Groesbeek. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Sinds december 1991 ben ik werkzaam in deze praktijk. Mijn werk als doktersassistente is afwisselend en er zijn steeds nieuwe uitdagingen. Ik werk met veel plezier samen met leuke collega’s in deze praktijk.

LiekeLieke Joosten

Mijn naam is Lieke Joosten en ik werk sinds augustus 2000 in deze praktijk. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Cuijk. Nog altijd ga ik met plezier naar mijn werk. Mede omdat geen dag hetzelfde is. Ik werk op maandag tot en met donderdag.

Heather van Meijl (doktersassistente in opleiding)

Hallo, mijn naam is Heather van Meijl.                    Ik ben sinds mei 2021 werkzaam als stagiaire in deze praktijk. Ik ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen.                                              Na 20 jaar kapper te zijn geweest was ik klaar voor een carriere- switch, en heb ik besloten om de opleiding tot doktersassistente te gaan volgen. Er is een hele leuke wereld voor mij open gegaan.                                                                                          Met veel plezier werk en leer ik in deze praktijk, geen dag is hetzelfde!

Praktijkondersteuners (POH)

EllenEllen van Beek (POH-S)

BIG-nummer: 79911658930

Hallo, ik ben Ellen van Beek en ik woon in Handel. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben in maart 2011 afgestudeerd als praktijkondersteuner en werk sinds november 2013 in deze praktijk. De patiënten en de afwisseling maken het werk erg leuk. Ik werk met veel plezier en gezellige collega’s in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag en dinsdag.

Anja Thoonen (POH-Somatiek)

BIG-nummer: 

Renée Aukes (POH-GGZ)

Mijn naam is Renée Aukes en ik woon samen met mijn vriend in Gemert.  Sinds april 2020 ben ik werkzaam als POH-GGZ in deze praktijk. Ik heb in 2015 mijn opleiding Hbo Toegepaste Psychologie afgerond en daarnaast heb ik recent een opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker en een cursus motiverende gespreksvoering afgerond. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van patiënten in hun proces en hoop dit jaren met plezier te blijven doen. Ik ben in de praktijk werkzaam op woensdag (hele dag) en donderdagochtend.

 

Huisartsen

Karlijn Klein Breteler

BIG-nummer: 49911306501

Ik ben Karlijn klein Breteler. Na mijn laatste jaar van de huisartsenopleiding bij drs. Veelers te hebben afgesloten ben ik in april 2013 bij drs. Boesten en drs. Albers komen werken. Door de collega’s en patiënten beviel mij dit zo goed dat ik besloten heb om samen met drs. Albers de praktijk voort te zetten.

Jantine Albers

BIG-nummer: 09049495201

Mijn naam is Jantine Albers. Ik woon in Reek. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Sinds 2003 werk ik met veel plezier als huisarts in deze praktijk en hoop dat nog vele jaren te kunnen blijven doen.

Paul Hanrath

BIG-nummer: 29913437901

Ik ben Paul Hanrath. Na mijn opleiding als basisarts heb ik eerst 2,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt op de afdelingen Orthopedie en Spoedeisende hulp. Vervolgens heb ik met veel plezier de opleiding van huisartsgeneeskunde afgerond. Sinds 2015 werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts bij diverse praktijken in de regio Nijmegen, zoals hier in Mill.

Ivan Theunissen (huisarts in opleiding)

BIG-nummer: