Medewerkers

Assistenten

Wendy Pouwels

Mijn naam is Wendy Pouwels-Geurts en ik kom uit Groesbeek. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Sinds december 1991 ben ik werkzaam in deze praktijk. Mijn werk als doktersassistente is afwisselend en er zijn steeds nieuwe uitdagingen. Ik werk met veel plezier samen met leuke collega’s in deze praktijk.

LiekeLieke Joosten

Mijn naam is Lieke Joosten en ik werk sinds augustus 2000 in deze praktijk. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Cuijk. Nog altijd ga ik met plezier naar mijn werk. Mede omdat geen dag hetzelfde is. Ik werk op maandag tot en met donderdag.

Heather van Meijl 

Mijn naam is  Heather van Meijl. Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.  Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Wijchen. Sinds september 2022 werk ik in deze praktijk als doktersassistente. Ik doe mijn werk graag, het is een hectische wereld maar toch ook een dankbare. Iedere dag is weer een uitdaging en daar houd ik van!

EllenEllen van Beek (POH-S)

BIG-nummer: 79911658930

Hallo, ik ben Ellen van Beek en ik woon in Handel. Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen. Ik ben in maart 2011 afgestudeerd als praktijkondersteuner en werk sinds november 2013 in deze praktijk. De patiënten en de afwisseling maken het werk erg leuk. Ik werk met veel plezier en gezellige collega’s in deze praktijk. Ik ben aanwezig op maandag en dinsdag.

Anja Jaspers (POH-Somatiek)

BIG-nummer: 59065313730

Ik ben Anja Jaspers.                                                                Nadat ik de opleiding verpleegkunde aan het ROC Nijmegen heb afgerond, heb ik als verpleegkundige verschillende jaren in het ziekenhuis gewerkt waaronder de laatste jaren op de hartbewaking.

In 2020 heb ik de overstap naar de huisartsenpraktijk gemaakt. Sinds september ben ik werkzaam in deze leuke, gezellige huisartsenpraktijk. Als praktijkondersteuner zijn mijn werkzaamheden heel divers en ligt de focus vooral op preventie, educatie, begeleiding en monitoring bij de chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en ouderenzorg. Luisteren naar wat er speelt en daarop aansluiten vind ik belangrijk.

Renée Aukes (POH-GGZ)

Mijn naam is Renée Aukes en ik woon samen met mijn vriend in Gemert.  Sinds april 2020 ben ik werkzaam als POH-GGZ in deze praktijk. Bij aanwijzingen voor psychische klachten, bijvoorbeeld depressie, angstklachten of burn-out, kan de huisarts naar mij verwijzen voor een gesprek. In dit gesprek gaan we samen kijken welke problemen er spelen en welke behandeling of therapie helpend is. Kortdurende behandeling kan bij mij plaatsvinden. Is er sprake van meer complexe problematiek, dan bekijken we samen, ook in overleg met de huisarts, welke hulpverlening geïndiceerd is. Ik haal veel voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van patiënten in hun proces en hoop dit jaren met plezier te blijven doen. Ik ben in de praktijk werkzaam op woensdag (hele dag) en donderdagochtend.

Huisartsen

Karlijn Klein Breteler

BIG-nummer: 49911306501

Ik ben Karlijn klein Breteler. Na mijn laatste jaar van de huisartsenopleiding bij drs. Veelers te hebben afgesloten ben ik in april 2013 bij drs. Boesten en drs. Albers komen werken. Door de collega’s en patiënten beviel mij dit zo goed dat ik besloten heb om samen met drs. Albers de praktijk voort te zetten.

Jantine Albers

BIG-nummer: 09049495201

Mijn naam is Jantine Albers. Ik woon in Reek. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Sinds 2003 werk ik met veel plezier als huisarts in deze praktijk en hoop dat nog vele jaren te kunnen blijven doen.