Medewerkers

Assistenten

Wendy Pouwelswendy

Mijn naam is Wendy Pouwels-Geurts en ik kom uit Groesbeek. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Sinds december 1991 ben ik werkzaam in deze praktijk. Mijn werk als doktersassistente is afwisselend en er zijn steeds nieuwe uitdagingen. Ik werk met veel plezier samen met leuke collega’s in deze praktijk.

liekeLieke Joosten

Mijn naam is Lieke Joosten en ik werk sinds augustus 2000 in deze praktijk. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Cuijk. Nog altijd ga ik met plezier naar mijn werk. Mede omdat geen dag hetzelfde is. Ik werk op maandag tot en met donderdag.

ingridIngrid Theunissen

Mijn naam is Ingrid Theunissen. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Molenhoek. Sinds februari 2015 ben ik met veel plezier werkzaam als doktersassistente in deze praktijk. Ik ben aanwezig op dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend.

Praktijkondersteuners (POH)

ellenEllen van Beek (POH-S)

Hallo, ik ben Ellen van Beek en ik kom uit Odiliapeel. Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. Ik ben in maart 2011 afgestudeerd als praktijkondersteuner en werk sinds november 2013 in deze praktijk. De patiënten en de afwisseling maken het werk erg leuk. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

Sandra Swinkels (POH-GGZ)

Ik ben Sandra Swinkels. Sinds 2008 ben ik werkzaam als psycholoog. In december 2013 heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Het omgaan met patiënten vind ik leuk en het samen zoeken naar oplossingen voor psychische klachten geeft mij voldoening.
Sinds december 2015 werk ik met veel plezier als praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) binnen deze praktijk. Ik ben aanwezig op dinsdagmiddag en vrijdagochtend.

Huisartsen

karlijnKarlijn Klein Breteler

Ik ben Karlijn klein Breteler. Na mijn laatste jaar van de huisartsenopleiding bij drs. Veelers te hebben afgesloten ben ik in april 2013 bij drs. Boesten en drs. Albers komen werken. Door de collega’s en patiënten beviel mij dit zo goed dat ik besloten heb om samen met drs. Albers de praktijk voort te zetten.

jantineJantine Albers

Mijn naam is Jantine Albers. Ik woon in Reek. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Sinds 2003 werk ik met veel plezier als huisarts in deze praktijk en hoop dat nog vele jaren te kunnen blijven doen.

paul hanrathPaul Hanrath

Ik ben Paul Hanrath. Na mijn opleiding als basisarts heb ik eerst 2,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt op de afdelingen Orthopedie en Spoedeisende hulp. Vervolgens heb ik met veel plezier de opleiding van huisartsgeneeskunde afgerond. Sinds 2015 werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts bij diverse praktijken in de regio Nijmegen, zoals hier in Mill.

Huisarts in opleiding

Iris Disveld

Mijn naam is Iris Disveld, ik ben 28 jaar oud en woon in Wijchen. In 2016 ben ik afgestudeerd als arts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na ruim 2 jaar gewerkt te hebben in het ziekenhuis op de afdeling interne geneeskunde/MDL en op de spoedeisende hulp, ben ik vanaf maart 2019 gestart met de huisartsopleiding en zal ik werkzaam zijn in Huisartspraktijk Mariënweerd. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en mijn droom om huisarts te worden te verwezenlijken en wellicht tot ziens in de praktijk!